• Rijeka
  • +385 51 648 900
  • 7:00 - 20:00
  • Poreč
  • +385 52 496 350
  • 7:30 - 17:00

Dentalni turizam

Dentalni turizam u Hrvatskoj

Hrvatski doktori dentalne medicine su već duže vrijeme prepoznatljivi po kvaliteti i stručnosti kojom po ničemu ne zaostaju za modernim svjetskim dentalnim trendovima, ali i po znatno povoljnijim cijenama dentalnih usluga u usporedbi s jednim dijelom europskih zemalja.

Kvalitetu i pouzdanost Poliklinika Rident svakodnevno prepoznaje sve više zainteresiranih pacijenata iz nama najbližih europskih zemalja. Kako bismo mogli u najkraćem mogućem vremenu odgovoriti na sve veću potražnju za uslugama naših dentalnih specijalista, odlučili smo prenamijeniti naše smještajne kapacitete u Poliklinici Poreč. Sobe za smještaj naših pacijenata preuredili smo u pet novih, moderno opremljenih dentalnih ordinacija, u kojima je briga o Vašem zdravlju i lijepom osmijehu povjerena vrhunski educiranim stručnjacima iz svih područja dentalne medicine. Put od prvog kontakta do napuštanja naših poliklinika s novim osmijehom ovime postaje još kraći, jer Vaše je vrijeme dragocjeno, a mi o tome vodimo računa.

Naravno, svi oni željni ugodnog odmora u našoj regiji, neće ostati prikraćeni za kvalitetan smještaj. Poliklinika Rident je sklopila poslovnu suradnju s nekoliko hotela u našoj regiji, u kojima svi naši pacijenti mogu ostvariti posebne cijene smještajnih usluga. U nadolazećim vremenima planiramo još snažnije proširiti suradnju s novim i dokazano kvalitetnim poslovnim partnerima, kako bismo vaš boravak u Poliklinikama Rident i u našoj regiji u svakom trenutku učinili još ugodnijim i povoljnijim.

Rident & "Confederazione Italiana Campeggiatori"

U sve većem zamahu zdravstvenog, a posebice dentalnog turizma u svijetu, udruga Confedercampeggio je u Poliklinici Rident prepoznala pouzdanog partnera s područja dentalne medicine i implantologije, koji će članovima udruge pružati visokokvalitetnu uslugu po povoljnijoj cijeni.

Dentalni turizam

Pazimo na sve detalje pa vam tako uz sveobuhvatnu uslugu dentalne medicine možemo ponuditi i pomoć u organizaciji prijevoza i boravka, kako bi vaš posjet Poliklinici Rident bio ugodniji i ležerniji.

Ispunite naš kontakt obrazac i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

 

SVA POLJA U KONTAKT OBRASCU SU OBAVEZNA.

Prijavite se na newsletter