• Rijeka
 • +385 51 648 900
 • 7:00 - 20:00
 • Poreč
 • +385 52 496 350
 • 7:30 - 17:00

Poliklinika Rijeka

Rident

Smještena u srcu Kvarnerskog zaljeva, Rijeka svojom ljepotom, blagom klimom i izvanrednom prometnom povezanosti privlači mnogobrojne goste. U njenoj neposrednoj blizini je i slavna Opatijska rivijera, jedna od najstarijih i najelitnijih hrvatskih turističkih regija. 

Rident je svoju prvu polikliniku otvorio upravo u Rijeci te ponudio idealan spoj vrhunske dentalne usluge i grada koji omogućuje uživanje u moru, prekrasnoj prirodi te obilju kulturnih i zabavnih događanja.

Multidisciplinarni tim s više od 200 doktora, specijalista, dentalnih asistenata i dentalnih tehničara nudi sve usluge moderne stomatologije. Uz 24 ordinacije i dva dentalna laboratorija, u sklopu Poliklinike u Rijeci nalazi se i velika zatvorena garaža.

Od samih početaka, misija Poliklinike Rident je vraćanje osmijeha na lica pacijenata.  S našom modernom opremom i rastućim timom  stručnjaka, nudimo sveobuhvatnu dentalnu uslugu u skladu sa svjetskim trendovima.

Naša su kontinuirana ulaganja u znanje, inovativnost i razvoj prepoznata, pa smo tako od ordinacije sa svega nekoliko zaposlenih u Rijeci postali jedna od vodećih privatnih dentalnih poliklinika u regiji.

Poliklinika Poreč

Rident

Poreč, ljupki grad na zapadnoj obali poluotoka Istre, danas slovi kao jedno od najposjećenijih i najvažnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj. Zbog svoje bogate povijesti koja datira još od vremena Rimljana i izvrsne gastronomske ponude, česta je meta europskih turističkih putnika. Uz bogatstvo kulturno-povijesnih spomenika i raznoliku ugostiteljsko-turističku ponudu, Poreč nudi i vrhunsku dentalnu uslugu.

Naime, od svibnja 2013. godine Poliklinika Rident u Poreču osigurava sve vrste dentalnih usluga korištenjem modernih tehnika i najsuvremenijih uređaja u 15 ordinacija i dentalnom laboratoriju. Otvorenje Poliklinike Rident u Poreču, jednoj od najljepših istarskih destinacija, kruna je našeg desetogodišnjeg rada. S bogatom tradicijom u zdravstvenom turizmu i na idealnoj lokaciji nadohvat gostima iz susjednih zemalja, Poreč se nametnuo kao izvrstan poslovni iskorak. 

Rezultati ostvareni u proteklom razdoblju čine nas ponosnima, ali i obvezuju na predano i kvalitetno daljnje djelovanje, kako bismo zadržali vodeći položaj na tržištu. Zadovoljstvo korisnika ostaje naš prioritet, a njihovim očekivanjima nastavit ćemo se prilagođavati još boljom kvalitetom usluga i ulaganjima u razvoj zaposlenika i vrhunsku tehnologiju.

Javite nam se! I vašem osmijehu možemo pomoći da zablista

Izjave pacijenata

U Polikliniku Rident sam prvi puta došao u studenome 2008. godine i odmah sam se osjećao vrlo dobro. Dolazim još uvijek nakon toliko godina na redovne kontrole. Djevojke koje primaju pacijente su vrlo ljubazne i uvijek spremne sve objasniti. Doktorice i doktori, asistentice i radiolozi su svi vrlo profesionalni te su cijene zaista pristupačne.

Costante Ceccon
Moncaliera (TO), Italia

Po drugi puta sam u Poliklinici Rident i ovdje se osjećam odlično. Poliklinika je savršeno čista. Doktori su odlični, asistentice ljubazne a cijene vrhunske. Dobila sam jasne odgovore na sva svoja pitanja. Dr Milan Tepavac i njegova asistentica su iznimne osobe, kao i cijela ekipa.

Paola Giolo
Sozzago (NO), Italia

Došao sam u Polikliniku Rident prvi puta 12.02.2016. kako bih se podvrgnuo značajnim stomatološkim zahvatima koji bi zadovoljili kako ekonomski tako i emocionalno. Mislim da je Poliklinika Rident vrlo profesionalna ustanova iznimne kvalitete, a to se vidi u samom prijamu pacijenata te u stomatološkom radu. Što se tiče ekonomske strane, značajno sam uštedio u usporedbi s Italijom, točnije 65% a uz to je i osoblje iznimno ljubazno. Prijevoz iz Milana je odlično organiziran (Rident Service). Apsolutno preporučam!

Filippo Cossentino
Corbetta (MI), Italia

U Poliklinici Rident je osoblje vrlo ljubazno, simpatično i uvijek spremno pomoći i razjasniti sve nedoumice vezane za tipologiju stomatoloških zahvata. Cijene su odlične.

Bodovanje:
1. Čistoća: 10,
2. Ljubaznost: 10,
3. Doktori: 10...

Moj savjet: dođite u Rijeku u Polikliniku Rident, nećete požaliti!

Cinzia Bassani
Trecate (NO), Italia

poliklinike

doktora dentalne medicine

specijalista dentalne medicine

dentalnih asistenata

inžinjera medicinske radiologije

dentalnih tehničara

Kronologija Ridenta

 1. Travanj - naši počeci

  Travanj 2004

  Poliklinika Rident započela je s radom. U samim počecima, u novoizgrađenoj poslovnoj zgradi u Čandekovoj ulici u Rijeci radilo je 30 djelatnika iz svih sektora stomatološke struke. Poliklinika je u početku imala 6 dentalnih ordinacija te po jedan zubotehnički laboratorij i kiruršku salu.

 2. Otvorene nove ordinacije

  Siječanj 2006

  Sve veći interes pacijenata rezultirao je proširivanjem postojećih kapaciteta te je riječka poliklinika dobila četiri nove, vrhunski opremeljene ordinacije.

 3. Novi djelatnici i nove ordinacije

  Siječanj 2007

  U samo tri godine udvostručili smo broj djelatnika - Poliklinika Rident broji već više od 60 zaposlenika, a moderna poslovna zgrada u Rijeci osim 10 suvremeno opremljenih dentalnih ordinacija ima i dentalni laboratorij za protetiku/implantologiju.

 4. Sponzorstvo

  Siječanj 2007

  Poliklinika Rident postaje ponosni sponzor HNK Rijeka!

 5. Suradnja s Medicinskim fakultetom

  Siječanj 2008

  Poliklinika Rident postaje znanstveno-nastavna baza Medicinskog fakulteta u Rijeci.

 6. Svibanj - Uspon na 'krov svijeta'

  Svibanj 2009

  Jedna naša djelatnica odlučila je ostvariti svoje snove iz djetinjstva i pridružila se ekspediciji od 11 hrvatskih alpinistica koje su sredinom ožujka krenule na težak i opasan put na Himalaje. Cilj je bio osvajanje najvišeg vrha na Zemlji, Mount Everesta. Dva mjeseca kasnije, dio ekspedicije uspeo se i na sam vrh i time su postale prve Hrvatice na “krovu svijeta”. Ponosni smo na uspjehe naših djelatnika, koji i u poslu i u privatnom životu slijede poslovnu filozofiju Poliklinike Rident – nepokolebljivo prema vrhu!

 7. Travanj - Otvorene nove ordinacije

  Travanj 2010

  Pristupilo se preuređenju postojećih i otvaranju novih ordinacija. Poliklinika u Rijeci sada raspolaže s ukupno 18 moderno opremljenih dentalnih ordinacija.

 8. Svibanj - Lansiranje linije proizvoda za njegu zuba

  Svibanj 2010

  Kreirali smo vlastitu liniju proizvoda za njegu zuba – jednostavan dizajn krasi prepoznatljivi Rident-ov logo.

 9. Srpanj - Posjet talijanske televizije Rai Uno

  Srpanj 2010

  Sredinom mjeseca prvi put nas je službeno posjetila jedna talijanska televizija. U ovom slučaju riječ je o TV kanalu Rai Uno koji su u okviru tjedne emisije “E la chiamano estate!” koja se bavi fenomenima bilo koje vrste, snimili reportažu i o Poliklinici Rident kao medicinskom turističkom fenomenu. Dobra gledanost dodatno je pojačala interes talijanskih pacijenata za dentalne usluge naše poliklinike i dentalni turizam u našoj regiji.

 10. Travanj - Dr. Miljanić dobiva nagradu Grada Rijeke

  Travanj 2011

  Dr. Željko Miljanić dobio je Zlatnu plaketu “Grb Grada Rijeke” za osobni doprinos uspješnom poslovanju Poliklinike Rident, zapošljavanju i razvoju visokostručnog poduzetništva. Nagrade Grada Rijeke dodjeljuju se još od 1955. pojedincima ili tvrtkama za izniman doprinos razvoju i promicanju ugleda i interesa Grada u svim područjima gospodarskog i društvenog života. Velika čast za dr. Miljanića i Rident i veliki poticaj za još bolje rezultate u budućnosti.

 11. Svjetski dan oralnog zdravlja

  Rujan 2011

  Povodom Svjetskog dana oralnog zdravlja na nivou županije organizirali smo akciju „Parodontitis i sistemska oboljenja“. U sklopu Dana otvorenih vrata 13.09.2011 našu Polikliniku je posjetio i predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović. Rukujući se s brojnim stomatolozima rekao je: „Čovjek ima strah od jednog zubara, a tek od njih 40!“

 12. Travanj - Rident proglašen “top firmom” godine

  Travanj 2012

  Hrvatski poslovni tjednik Lider proglasio je Polikliniku Rident “top firmom” godine. Poliklinika Rident svrstana je na temelju bonitetne izvrsnosti na prvo mjesto između 100 uspješnih hrvatskih tvrtki. Dobili smo ocjenu “AAA” koja se dodjeljuje tvrtkama kojima se može vjerovati i koje u poslovnom svijetu predstavljaju pouzdanog partnera.

 13. Lipanj - nove ordinacije u Rijeci

  Lipanj 2012

  Uslijed sve većeg interesa za naše dentalne usluge, otvorili smo i u potpunosti opremili novih 6 ordinacija u riječkoj poliklinici. Poliklinika Rident u Rijeci sada raspolaže s ukupno 24 ordinacije!

 14. Kolovoz - otvorena garaža za vozila pacijenata

  Kolovoz 2012

  Kolovoz 2012. - otvorena garaža za vozila pacijenata U sklopu riječke poliklinike otvorena je dvoetažna garaža za smještaj vozila naših pacijenata. Time smo našim pacijentima pružili dodatni komfor, a ujedno i znatno unaprijedili izgled okoliša.

 15. Prosinac - Rident osvaja prvo mjesto u malom nogometu

  Prosinac 2012

  Pred sam kraj godine malonogometna ekipa Rident osvojila je na turniru u zagrebačkoj Kutiji šibica naslov najboljeg malonogometnog tima u veteranskoj konkurenciji. Entuzijazmom dr. Miljanića, koji je nogomet počeo igrati krajem 70-ih u omladinskom pogonu HNK Rijeke te je i nakon toga ostao aktivni nogometni zaljubljenik, osnovan je malonogometni tim sastavljen od bivših profesionalaca. Uspjeh je utoliko veći jer je Rident prvi tim iz Rijeke koji je pobijedio na ovom turniru. Do tada niti jedna riječka momčad nije došla do finala!

 16. Svibanj - otvorena Poliklinika Rident u Poreču

  Svibanj 2013

  Kao kruna našeg desetogodišnjeg postojanja i rada, svečano je otvorena naša nova Poliklinika u Poreču. I sam predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović ukazao nam je čast svojim dolaskom, dodatno nas motivirajući na postizanje još boljih rezultata u budućnosti. Vijest o otvorenju Poliklinike Rident u jednom od najposjećenijih i najljepših istarskih gradova objavile su sve regionalne dnevne tiskovine i mnogobrojni internetski portali. Suvremeno opremljena poliklinika koja je samo 500 metara udaljena od mora, zapošljava vrhunske dentalne stručnjake i nudi sve stomatološke usluge pod jednim krovom. U neprestanim težnjama za postizanje izvrsnosti u svim segmentima, posebnu pažnju smo posvetili udobnosti naših pacijenata željnih odmora. Pazilo se na svaki detalj, pa tako poliklinika raspolaže i s 10 moderno namještenih spavaćih soba i prostranim čuvanim parkiralištem.

 17. Listopad - nabavljeno novo vozilo za prijevoz pacijenata

  Listopad 2013

  Ridentov vozni park obogaćen je za još jedno vozilo – luksuzni putnički Mercedesov kombi za prijevoz naših pacijenata do naših poliklinika. Preuzeli smo na sebe brigu oko prijevoza i time otišli korak dalje u nastojanjima da našim pacijentima ponudimo što je moguće kvalitetniju i cjelovitiju uslugu.

 18. Prosinac - Rident obranio titulu u malom nogometu

  Prosinac 2013

  Na 43. malonogometnom turniru održanom u zagrebačkoj Kutiji šibica, između 40 timova koji su se natjecali u konkurenciji veterana, Rident tim je obranio titulu najboljih!

 19. Travanj - Rident Rijeka slavi 10 godina postojanja

  Travanj 2014

  Poliklinika Rident proslavila je 10. obljetnicu postojanja i rada. Prisjetili smo se pri tome naših početaka, kad smo imali 30 zaposlenih. Deset godina kasnije ima nas gotovo 200 u obje poliklinike! Svi naši dosadašnji poslovni uspjesi nas raduju ali i obvezuju ne samo zadržati, nego i poboljšati postignutu kvalitetu. Zato u Poliklinici Rident nikad ne spavamo na lovorikama, već neprestano tražimo načine za širenje naših poslovnih mogućnosti.

 20. Svibanj - suradnja Ridenta i Confedercampeggia

  Svibanj 2014

  Poznata talijanska udruga ljubitelja kamp-turizma Confederazione Italiana Campeggiatori, uvrstila je našu Polikliniku među svoje ugovorne partnere. U sve većem zamahu zdravstvenog, a posebice dentalnog turizma u svijetu, udruga Confedercampeggio je u Poliklinici Rident prepoznala pouzdanog partnera s područja dentalne medicine i implantologije, koji će članovima udruge i članovima njihovih obitelji pružati visokokvalitetnu uslugu po povoljnijoj cijeni.

 21. Kolovoz - Poliklinika Rident postaje članicom L.I.C.

  Kolovoz 2014

  Poliklinika Rident prva je i jedina klinika s ovog područja koja je postala članicom prestižnog internetskog portala “Leading Implant Centers”. Međunarodna platforma u svoje članstvo odabire i preporuča samo one dentalne stručnjake iz čitavog svijeta koji ispunjavaju najviše standarde iz područja dentalne implantologije i u čije se profesionalne kvalifikacije možete pouzdati u potpunosti i u svakom trenutku. Poliklinike Rident trenutno zapošljavaju dva vrhunska stručnjaka koji su članovi “Leading Implant Centers”!

 22. Kolovoz - započela suradnja s tvrtkom BEGO

  Kolovoz 2014

  Naš dentalni laboratorij počeo je suradnju s njemačkom firmom BEGO. Nabavljen je dentalni skener za trodimenzionalnu projekciju na osnovu koje se u Bremenu (Njemačka) izrađuju protetski nadomjesci najviše moguće preciznosti.

 23. Rujan - kampanja “Mjesec oralnog zdravlja”

  Rujan 2014

  Pozivanjem pacijenata na besplatni pregled i savjetovanje o oralnom zdravlju i higijeni pridružili smo se kampanji “Mjesec oralnog zdravlja”. Kampanju je organizirala Hrvatska komora dentalne medicine s ciljem podizanja svijesti o oralnom zdravlju općenito i poboljšanju navika u održavanju dobre oralne higijene.

 24. Prosinac - Dr. Miljanić odlikovan Redom taijanske zvijezde

  Prosinac 2014

  U prosincu 2014. direktor Poliklinike Rident dr. Željko Miljanić primio je visoko državno priznanje Predsjednika Talijanske Republike “Red talijanske zvijezde”, s počasnom titulom viteza (”Cavaliere”). Na svečanosti održanoj u prostorima Poliklinike Rident u Rijeci, u prisustvu najužih članova obitelji i uglednih zdravstvenih stručnjaka iz regije, nagradu mu je uručio generalni konzul Italije u Rijeci Renato Cianfarani. Red talijanske zvijezde priznanje je koje se dodjeljuje pojedincima koji su stekli posebne zasluge u promicanju odnosa prijateljstva i suradnje između Italije i drugih zemalja. U ovom slučaju, kako je to naveo generalni konzul, dodjeljuje se i kao primjer marljivosti i poduzetničkog uspjeha te svih aktivnosti koje su pridonijele jačanju zdravstvene, gospodarske i ljudske suradnje između Italije i Hrvatske.

 25. Svibanj - otvorene nove ordinacije u poliklinici Poreč

  Svibanj 2015

  Kako bismo mogli u što kraćem vremenu odgovoriti na sve veću potražnju za našim dentalnim uslugama, krajem svibnja smo odlučili prenamijeniti naše smještajne kapacitete u Poliklinici Poreč. Sobe za smještaj naših pacijenata preuredili smo u pet novih, moderno opremljenih dentalnih ordinacija, u kojima rade vrhunski educirani stručnjaci iz svih područja stomatologije. Poliklinika Rident u Poreču sada ima ukupno 12 moderno opremljenih stomatoloških ordinacija i jedan dentalni laboratorij.

 26. Srpanj - Rident u 1000 najvećih kompanija u Hrvatskoj

  Srpanj 2015

  Ponosni smo na još jedan u nizu naših poslovnih uspjeha – Poliklinika Rident uvrštena je u 1000 najvećih kompanija u Hrvatskoj u 2014. godini. Predstavljanje samih kompanija već tradicionalno organizira hrvatski poslovni tjednik Lider. U sektoru zdravstva, Poliklinika Rident je između svih privatnih medicinskih ustanova u Hrvatskoj uvjerljivo prva po ostvarenim rezultatima u 2014., s tendencijom daljnjeg rasta, što ovaj uspjeh čini još većim.

 27. Veljača - Poliklinke Rident uvode koncept DSD (Digital Smile Design)

  Veljača 2016

  Uveli smo Digital Smile Design (DSD) tehnologiju, najnovije postignuće u digitalnom dizajniranju osmijeha koje iz temelja mijenja dosadašnju praksu u estetskoj dentalnoj medicini. Osim što pacijenti po prvi puta mogu vidjeti kako će izgledati njihov novi osmijeh, kroz prisnu suradnju s timom dentalnih stručnjaka omogućeno im je aktivno sudjelovanje u stvaranju vlastitog osmijeha. Za te potrebe smo prenamijenili ordinaciju u riječkoj poliklinici te investirali u svu potrebnu opremu za rad (posebni rasvjetni sustav, profesionalni fotoaparati, softver za izradu virtualnih predložaka).

 28. Ožujak - Investicija u nabavku oralnog 3D skenera

  Ožujak 2016

  Investirali smo u nabavku suvremenog oralnog 3D skenera Trios 3D Shape. Sofisticirana tehnologija jamči veliku preciznost u stvaranju digitalnih 3D otisaka, a pacijentima uvelike skraćuje vrijeme boravka u ordinaciji.

 29. Prosinac - Rident ima još jednog DSD Mastera!

  Ožujak 2016

  Nakon godina usavršavanja u implantologiji i estetskoj dentalnoj medicini, dr. Goran Popović je uspješno savladao sve tečajeve iz primjene DSD tehnologije i svojim postignućima dodao i certifikat DSD Mastera. Prve i jedine u Hrvatskoj, Poliklinike Rident sada imaju dva DSD Mastera!

 30. Travanj - Investicija u nabavku dentalnog mikroskopa

  Travanj 2016

  Investirali smo u nabavku najsuvremenijeg dentalnog mikroskopa "Pro Ergo Zeiss", kojim se postiže izvanredna preciznost u zahvatima konzervativne i restorativne dentalne medicine. Svi naši doktori educirani su za upravljanje dentalnim mikroskopom, što pacijentima jamči još veću sigurnost u uspjeh provedenih zahvata.

 31. Svibanj - Zapošljavamo specijalisticu endodoncije

  Svibanj 2016

  Uslijed povećanog interesa naših pacijenata za zahvate u konzervativnoj medicini, zaposlili smo novu specijalisticu endodoncije, koja se bavi isključivo liječenjem zubi.

 32. Lipanj - Rident ima prvog DSD Mastera u Hrvatskoj!

  Lipanj 2016

  Nakon niza godina stjecanja prakse u konzervativnoj i estetskoj dentalnoj medicini, dr. Daniela Grgić-Miljanić odlučuje se maksimalno posvetiti izučavanju dometa DSD tehnologije. Uspješno je položila sve tečajeve i postala prvi certificirani DSD Master u Hrvatskoj, a ujedno i tek šesta žena na svijetu koja je zaslužila tu titulu.

 33. Srpanj - Investicija u novu laboratorijsku opremu

  Srpanj 2016

  Investirali smo u nabavku dva laboratorijska printera i laboratorijsku glodalicu marke "Bego". Suvremena tehnologija omogućit će našim dentalnim tehničarima veću brzinu i preciznost u izvođenju protetskih radova.

 34. Srpanj - Dodijeljena nam je GCR akreditacija izvrsnosti

  Srpanj 2016

  Međunarodna internetska platforma Global Clinic Rating (GCR), koja prati kvalitetu usluge svih svjetskih medicinskih ustanova, dodijelila nam je ocjenu 4,5/5 čime se po ispunjavanju standarda izvrsnosti u kvaliteti usluge svrstavamo u prvih 10 dentalnih poliklinika u svijetu, između gotovo 127000 dentalnih ustanova koje se ocjenjuju. Dodijeljena nam je i GCR akreditacija za ispunjavanje najviših medicinskih standarda, što nas svrstava u Top 10% najboljih svjetskih poliklinika.

 35. Kolovoz - otvorenje novih ordinacija u Poreču

  Kolovoz 2016

  Kako bismo u što kraćem roku mogli odgovoriti na pojačani interes pacijenata za naše usluge, otvorili smo i u potpunosti opremili četiri nove ordinacije u Poliklinici Poreč, koja sada ukupno broji 16 ordinacija.

Prijavite se na newsletter